Home TOP NEWS Όλοι 101%

Όλοι 101%

kaz-kosmos-omo-aek308Με τέσσερις αγωνιστικές να παραμένουν και τα πάντα να είναι ρευστά, είναι προφανές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον καλύτερο εαυτό όλων των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα μας μπορεί να τερματίσει από πρώτη μέχρι πέμπτη και η απόδοση των παικτών της, είναι που θα καθορίσει την τελική κατάταξη. Στο ματς με την ΑΕΚ πολλοί έμειναν πίσω σε απόδοση.


Τα πράγματα είναι απλά, πρέπει όλοι να δώσουν 101%. Δεν αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους σε ατομικό επίπεδο, γιατί επηρεάζεται προφανώς το ομαδικό. Ο εξαιρετικός με τον Απόλλωνα Κιρμ, ήταν κακός με την ΑΕΚ. Ο σκόρερ με την ομάδα της Λεμεσού Σκέμπρι, έμοιαζε χθες κουρασμένος όπως και ο Ασσίς, ενώ άλλοι παίκτες όπως ο σκόρερ Λομπιανίτσε και άλλοι είχαν σκαμπανεβάσματα ακόμα και μέσα στο παιχνίδι.

Προφανώς πιο πάνω παραδείγματα αναφέρουμε, αφού δεν υπήρχε παίκτης που να αποδώσει σε επίπεδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ξεκάθαρα όμως χρειάζεται διάρκεια, χρειάζεται συγκέντρωση, χρειάζεται υψηλός ρυθμός σε όλο το ενενηντάλεπτο, σε όλα τα ματς που απομένουν.