
Ο Ούτσα Λομπιανίτσε ήταν ο άνθρωπος που χάρισε στην ομάδα μας το βαθμό χθες και την κράτησε σε τροχιά Ευρώπης. Ο Γεωργιανός αμυντικός χαρακτήρισε ωραίο το συναίσθημα του να σκοράρεις και τόνισε πως στο αιώνιο ντέρμπι πρέπει όλη η ομάδα να βάλει τα δυνατά της για τη νίκη.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Βάλαμε τα δυνατά μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ωραία να σκοράρεις. Ευτυχώς όμως δεν χάσαμε», ανέφερε στο SexyFootball ο Ούτσα για τον ψεσινό αγώνα.
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε», τόνισε για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, κόντρα στο Αποέλ.

![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-238x178.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-100x75.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-100x75.jpg)