Home TOP NEWS «Πάμε για τη νίκη»

«Πάμε για τη νίκη»

kyp-omo-apoel59


Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της σεζόν και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ τον οποίο αντιμετωπίζει το Σάββατο και τρεις από τον δεύτερο Απόλλωνα.

Ποιος είναι ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; «Ευρώπη και όχι μόνο», είπε με έμφαση στο «Goal» ο πρόεδρος Δώρος Σεραφείμ. «Απέμειναν τέσσερα ματς και θα διεκδικήσουμε σε όλα τη νίκη. Στο τέλος θα γίνει ο απολογισμός», επισήμανε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.

Του Κώστα Καλλή / Sentragoal 

Δεν θέλησε να επεκταθεί περισσότερο, ούτε να κάνει αναφορά στη λέξη «πρωτάθλημα», επαναλαμβάνοντας την ατάκα: «Ευρώπη και όχι μόνο». Ο κ. Σεραφείμ πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του, ενώ δηλώνει ικανοποιημένος από την πορεία της.

«Είμαστε στην τρίτη θέση και εντός στόχου, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος», είπε ο πρόεδρος και διερωτήθηκε: «Δεν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος;». Επανάλαβε για άλλη μια φορά πως, πρώτιστος στόχος είναι η σωτηρία του σωματείου και αυτό θα επιτευχθεί βάσει του τριετούς πλάνου.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ξεπροβάλλει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ο κ. Σεραφείμ υπογράμμισε: «Η ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη όπως σε κάθε ματς», ενώ όταν του επισημάναμε ότι η ομάδα του αγνοεί την επιτυχία με τον «αιώνιο» αντίπαλο στα δέκα τελευταία ματς, είπε: «Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Πάμε για τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση το γεγονός αυτό».

Όσον αφορά στο κεφάλαιο προγραμματισμός, ο πρόεδρος του σωματείου της Λευκωσίας επισήμανε πως, για την ΟΜΟΝΟΙΑ προέχουν τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. «Εφόσον ξεκαθαρίσει το σκηνικό προηγουμένως (σ.σ. φαντάζει δύσκολο), τότε θα εισέλθουμε και στον προγραμματισμό», ανέφερε.

Προεργασία γίνεται, από πλευράς τεχνικής ηγεσίας κυρίως, ώστε να είναι έτοιμη την κατάλληλη στιγμή και η διοίκηση θα αναμένει από τον προπονητή την άποψή του για το υφιστάμενο ρόστερ. Ανάλογα θα γίνουν και οι προσθήκες.