Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πανέτοιμη για το διπλό

Πανέτοιμη για το διπλό

das-ermis-omo37-goal-team


Τον Ερμή αντιμετωπίζει στις 18:00 (Αμμόχωστος, live omonoianews.com) η ΟΜΟΝΟΙΑ και στο μυαλό της έχει μόνο το διπλό. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από μια άλλη μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ξέρει πως ο νικητής του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική της απόδοση και πάει στο γήπεδο αποφασισμένη.

Η ψυχολογία στο Ηλίας Πούλλος είναι εξαιρετική, προϊόν τόσο των αποτελεσμάτων, όσο και των εμφανίσεων. Όλοι όμως γνωρίζουν πως οι στόχοι όχι μόνο δεν έχουν επιτευχθεί, αλλά μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκοι. Παράλληλα, υπάρχει και το αίσθημα της αντίληψης του βαθμού που αδικήσαμε τον εαυτό μας, αφού κανείς δεν είναι καλύτερος, όμως για την ώρα είμαστε 5οι. Μπορεί η πίεση να ήταν μειωμένη για φέτος λόγω των προβλημάτων, πάντα όμως πρέπει να ζητάμε από τον εαυτό μας το κάτι παραπάνω.

Όπως και να έχει, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τη νίκη για να ανέβει ξανά 4η, να πλησιάσει ξανά την ΑΕΚ στους 2 και αυτή τη φορά, να βάλει πίεση και στους 2 πρωτοπόρους που πλέον δεν νιώθουν τόσο απόμακρα και άνετα. Τονίζουμε ξανά πως θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη δική μας απόδοση, για αυτό ευχόμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει το καλό της κοστούμι!