Home TOP NEWS Ποτέ: “Θα επιστρέψω…”

Ποτέ: “Θα επιστρέψω…”

kaz-kosmos-omo-aek230-poteΟ τραυματισμός του τον κράτησε αναγκαστικά πίσω, όμως ο ίδιος στέλνει μήνυμα στον κόσμο πως δουλεύει και σιγά σιγά θα δούμε ξανά τον γνωστό Ποτέ! Ο Αφρικανός, μίλησε στο Balla μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.


«Ήταν ένα μαχητικό παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα, την ΑΕΚ και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Θέλαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές γίνονται αυτά, δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και πρέπει να συνεχίσουμε. Τώρα είναι δύσκολο για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά αν αγωνιζόμαστε έτσι είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Μερικές φορές είναι έτσι, δεν παίζαμε μόνοι μας στο γήπεδο, αλλά με μία καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ και ελπίζουμε τις επόμενες φορές να μην είναι το ίδιο», ήταν ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είναι αυτό που είπα και πριν, το παλέψαμε αρκετά, ήταν δύσκολο, είχαμε και την Τετάρτη παιχνίδι, δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι και χάσαμε δύο βαθμούς. Ο κάθε βαθμός για εμάς είναι σημαντικός, σίγουρα πάντα θέλουμε τους 3 βαθμούς».

Ο Ποτέ ξέρει πως ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτόν, και τονίζει ότι: «Ο κόσμος περιμένει πολλά απ’ εμένα, ήρθα πίσω και είμαι καλύτερα, σιγά-σιγά θα μπορέσω να αγωνίζομαι όπως πριν, τώρα είμαι πίσω. Το ματς με τον Απόλλων, ήταν μία πολύ κακή στιγμή γα εμένα αλλά και για αρκετό κόσμο που με ήθελε εδώ. Συμβαίνουν όμως αυτά στο ποδόσφαιρο, μου στοίχισε γιατί ήμουν σε πολύ καλή φάση, τώρα είμαι εδώ και θα επιστρέψω πίσω σιγά-σιγά».