Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πράσινα κανόνια… σε αναμονή!

Πράσινα κανόνια… σε αναμονή!

U21-VsAEK (29)


Δύο μεγάλα κανόνια διαθέτει η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δύο δικά της παιδιά που τα επόμενα χρόνια περιμένουν τη δική τους ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για το Γιώργο Ιβανόφ και τον Απόλλωνα Βασιλείου, 19 και 18 ετών αντίστοιχα, που τη φετινή περίοδο με την ΟΜΟΝΟΙΑ U21 πέτυχαν μαζί 33 από τα 63 γκολ της ομάδας στο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα.

Ταλαντούχοι και οι δύο, όπως και αρκετοί άλλοι στην νεανική ομάδα της ακαδημίας του τρυφιλλιού, με τον Ιβανόφ να έχει υπογράψει μάλιστα επαγγελματικό συμβόλαιο με το σωματείο μας πριν από ένα χρόνο. Με 16 γκολ σε 23 συμμετοχές φέτος ο Γιώργος Ιβανόφ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας και 6ος στο πρωτάθλημα, με τον 1ο να πετυχαίνει 21 γκολ. Ο Απόλλωνας Βασιλείου πέτυχε 17 τέρματα σε 24 συμμετοχές και κατέλαβε την 5η θέση στον πίνακα των σκόρερ. Από ένα χατ τρικ μετρούν οι δύο τους φέτος.

Συνολικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ γκολ πέτυχαν 18 ποδοσφαιριστές, με τους δύο που προαναφέραμε να πετυχαίνουν τα περισσότερα. Μέσα σε αυτούς ο Ιάκωβος Σαμμούτης, μέλος της πρώτης ομάδας, που είχε έξι συμμετοχές σκοράροντας έξι γκολ! Επίσης, ο Παντελής Κονομής αν και αμυντικός πέτυχε 5 τέρματα σε 16 του συμμετοχές στην ομάδα Νέων. Πέντε τέρματα πέτυχε ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που πριν δύο ημέρες έκλεισε τα 18 του χρόνια, με το μικρό να είναι καταπληκτικός χειριστής της μπάλας!