

Πρωινή προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το κλίμα να μην είναι το καλύτερο μετά τη χθεσινή ήττα. Οι ίδιοι όμως δεν σκύβουν κεφάλι αλλά θα τα δώσουν όλα στους αγώνες που απομένουν για πάρουν το ζητούμενο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε Κριστοβάο Ράμος, ενώ ο Άλεξ Ρούμπιο έκανε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ προπονήθηκαν κανονικά.
Την περίοδο των εορτών του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό, που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία.

![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-238x178.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-100x75.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-100x75.jpg)