Home TOP NEWS Προπονητής ο Τίμο Βέντσελ

Προπονητής ο Τίμο Βέντσελ

TimoWenzel jpg (2)


Στα 37 του ο Τίμο Βέντσελ, παλαιός γνώριμος μας από το πέρασμα του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παίζει ακόμη ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα είναι προπονητής. Ο Τίμο αγωνίζεται στη Γερμανική Elversberg, ομάδα που συμμετέχει στην τέταρτη σε τάξη κατηγορία της χώρας και συγκεκριμένα στο Νοτιοδυτικό όμιλο. Ο πρώην πράσινος βρίσκεται από το 2012 στην ομάδα της χώρας του και είναι αρχηγός μάλιστα, ενώ παράλληλα είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Elversberg που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο κάτω.

Το καλοκαίρι ο Γερμανός αμυντικός θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως θα συνεχίσει στο σύλλογο μέχρι το 2018 που έχει συμβόλαιο. Ο Τίμο θα αναλάβει ως προπονητής τα ηνία της πρώτης ομάδας, που παλεύει προς το παρών για είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου στη 3η κατηγορία, εκεί όπου αγωνιζόταν πέρσι.

Αγαπητός είναι ακόμη στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Γερμανός ποδοσφαιριστής, που για τρία χρόνια φορούσε το τριφύλλι και κατέκτησε τίτλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Τίμο έφυγε άδοξα από την ομάδα μας, αφού ο κόσμος τον ήθελε και ο ίδιος επιθυμούσε το ίδιο, αλλά ας όψονται κάποιοι που έκαναν κουμάντο τότε… Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τίμο Βέντσελ στην προπονητική του καριέρα.

TimoWenzel jpg (1)

Πηγή: kaiserlinde-online.de