Home TOP NEWS Προσπάθησε, δεν τα κατάφερε, προχωράει

Προσπάθησε, δεν τα κατάφερε, προχωράει

kyp-omo-apoel62


Μπήκε δυνατά και με 3-5-2 η ΟΜΟΝΟΙΑ, έφτιαξε ευκαιρίες για να ανησυχήσει τον αντίπαλο αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και η πρόκριση κατέληξε όπως αναμενόταν στο Αποέλ. Τελικό σκορ στο δεύτερο ημιτελικό 0-0.

Α’ ημίχρονο

Με 3-5-2 και επιθετικές βλέψεις μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ και δικαιούτο ένα γκολ. Στο 7′ έφτιαξε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Γκαρσία νικήθηκε από τον Πάρντο στο τετ α τετ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Αποέλ έκανε άστοχη έξοδο, ο Σκέμπρι το σουτ από το ύψος της περιοχής, με το Κακά  να αποκρούει στη γραμμή. Το Αποέλ απάντησε με ατομική ενέργεια του Γκόμες που τον έφερε μόνο με το Παναγή, ο νεαρός πορτιέρο όμως βγήκε νικητής. Στο 23′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε διπλή σπουδαία ευκαιρία. Πρώτα σε σουτ του Γκαρσία η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη νέα του Σκέμπρι, αμυντικός απέκρουσε στη γραμμή. Τελευταία μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο, στο 42 και πάλι για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σκέμπρι έδωσε στον Ασσίς που πλάσαρε από κοντά το Πάρντο, με τον τερματοφύλακα του Αποέλ να αποκρούει και αυτή τη φορά.

Β’ ημίχρονο

Πιο ήρεμο το παιχνίδι στο β’ μέρος, όπως αναμενόταν. Ένα σουτ του Ράμος στο 50′ έφυγε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, απείλησε ο αιώνιος με σουτ του Σέρινταν που απέκρουσε ο Παναγή. Η πιο μεγάλη ευκαιρία του πρώτου 20λέπτου ήρθε για το Αποέλ και ήταν διπλή. Πρώτα ο Παναγή απέκρουσε σουτ του Σέρινταν και στη συνέχεια ο Τζιμπούρ τράνταξε το δοκάρι με δυνατό σουτ. Στο 77′ ο Γκουλόν βρέθηκε μόνος στη περιοχή, το σουτ του όμως ήταν χλιαρό και ο Χιώτης απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα, ένα σουτ του Ρουσιά μέσα από τη περιοχή έφυγε άουτ. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 89′ όταν ο Κιρμ σέντραρε, ο Κακά έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι του Χιώτη. Το Αποέλ είχε άλλη μια στο 90+2′ όμως ο Παναγή απέκρουσε το τετ α τετ του Σέρινταν.

Συμπερασματικά

Από τη στιγμή που το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μισάωρο η εικόνα ήταν αναμενόμενη. Μακάρι να είναι καλά ο Γκαρσία, γιατί όσον αφορά το παιχνίδι, η πραγματικότητα είναι πως η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο ματς.