Home TOP NEWS Πρώτα το καθήκον μας

Πρώτα το καθήκον μας

kaz-kosmos-omo-apoel127-kirm


Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, η κορυφή αποτελούσε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ψευδαίσθηση αφού η απόσταση από αυτήν ήταν απαγορευτική. Μέχρι και στο -12 έφτασε η ομάδα μας, μια διαφορά που πολύ σπάνια καλύπτεται στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων όμως, έφεραν την ομάδα του Κώστα Καϊάφα στο -5 από τον πρώτο και το -3 από το δεύτερο, ενώ ακολουθούν ντέρμπι.

Φυσιολογική εξέλιξη λοιπόν, ήταν να αρχίσουν τα μαθηματικά από το κόσμο της ομάδας και οι σκέψεις για συνδυασμό αποτελεσμάτων. Αν δεν κερδίσουν Αποέλ και Απόλλων είναι η πιο συνηθισμένη πρόταση, αλλά εκείνο που πρέπει να ενδιαφέρει εμάς είναι η ΑΕΚ. Να κερδίσουμε την ομάδα της Λάρνακας και θα δούμε ποια αποτελέσματα θα εκμεταλλευτούμε και ποια όχι! Το πιο σημαντικό όμως, είναι να κάνουμε εμείς το καθήκον μας!

Πολλές φορές στο παρελθόν, φτάσαμε κοντά στη πηγή και νερό δεν ήπιαμε, λόγω αποπροσανατολισμού. Αυτήν πρέπει να εμφανιστούμε πιο σοφοί, να μάθουμε από τα λάθη μας και να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Όλα τα άλλα μπορούν να περιμένουν.