Home TOP NEWS Ρίξιμο φωτοβολίδας με μηχανισμό και ρατσιστικές ιαχές (Audio)

Ρίξιμο φωτοβολίδας με μηχανισμό και ρατσιστικές ιαχές (Audio)

futsal (9) dimitriou


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε στο χθεσινό αγώνα Κυπέλλου να διεκδικήσει την πρόκριση, όμως φάνηκε άτυχη που δεν σκόραρε στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια όλα δυσκόλεψαν περισσότερο. Ο αποκλεισμός λόγω του 3-0 στον πρώτο αγώνα ήρθε και έτσι στην ομάδα μας αφήνουν πίσω τους το Κύπελλο, όπως είπε ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιόφωνο σούπερ σπορ.

Στο τριφύλλι βλέπουν τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και το παιχνίδι με την ΑΕΚ το Σάββατο, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πηγαίνει για τη νίκη που θα τη διατηρίσει στην 3η προνομιούχα θέση. Ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας δήλωσε ότι περιμένουν τρεις γεμάτες κερκίδες, που θα σπρώξουν την ομάδα στο τρίποντο.

Αναφορά έγινε και στον τραυματισμό του Γκαρσία αλλά και στους Ρούνιε και Φυλακτού που ήταν εκτός αποστολής χθες. Απομένουν δύο προπονήσεις, συμπεριλαμβανομένου και της σημερινής, μέχρι τον επόμενο αγώνα.

Κλείνοντας τη συνομιλία ο Ανδρέας Δημητρίου κατάγγειλε δύο γεγονότα. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρος έγινε ρίψη φωτοβολίδας με μηχανισμό από τη Νότια προς την Ανατολική κερκίδα κτυπώντας οπαδό μας, που υπέστη έγκαυμα 15 εκατοστών στο χέρι. Επίσης, τόνισε ότι δεν έτυχε στην αντίληψη κανενός να υπάρχει ανταλλαγή επικινδύνων αντικείμενων όπως αναφέρουν παράγοντες του αιώνιου. Δεν άφησε φυσικά ασχολίαστο, ότι ακούστηκαν ρατσιστικές ιαχές από μερίδα φίλων του Αποέλ προς τους Ποτέ, Φοφανά και Γκουλόν.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις: