Home TOP NEWS Σιγά σιγά θα ανοίξει ο φάκελος ενίσχυση

Σιγά σιγά θα ανοίξει ο φάκελος ενίσχυση

pod-othellos27-kaiafas


Μπορεί το τεχνικό τημ να έχει στραμμένο το βλέμμα του κυρίως στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, σιγά σιγά όμως μιας και φτάνουμε μέσα Απρίλη, θα ξεκινήσει και τις διεργασίες για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Ο Κώστας Καϊάφας με τους συνεργάτες του βομβαρδίζονται καθημερινά από προτάσεις. Ήδη έγινε γνωστό για παράδειγμα πως Λαμπάν και Πίντο προτάθηκαν σε αρκετές μεγάλες ομάδες του νησιού και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι εξαίρεση. Μέχρι τώρα αξιολογούσαν στο παρασκήνιο, πλέον όμως, ειδικά από Μάιο, θα αρχίσουν και οι κινήσεις.

Τα δυο θετικά στοιχεία για τον φετινό προγραμματισμό είναι πως, το τεχνικό τημ ξέρει από τώρα πως θα είναι εδώ και του χρόνου, ξέρει την ομάδα καλύτερα από τον κάθε ένα και ξέρει που θα κινηθεί. Το δεύτερο είναι πως ο κορμός υπάρχει. Άπαντες στο τεχνικό τημ θεωρούν πως υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και προσανατολίζονται απλά να προσθέσουν σε αυτή. Θα γίνουν με άλλα λόγια σαφώς λιγότερες κινήσεις από πέρσι, όταν χρειάστηκε ριζική αναδιάρθρωση του ρόστερ. Η ομάδα λοιπόν, δεν θα χρειαστεί να χάσει μεγάλο χρονικό διάστημα για να δουλέψει στην ομοιογένεια της, ενώ θα γίνουν και κινήσεις που θα κοιτάζουν το μέλλον.

Βέβαια, υπάρχουν και εμπόδια στο όλο έργο. Είναι γνωστή και ειλημμένη η απόφαση το μισθολόγιο να πέσει τουλάχιστον 700 χιλιάδες. Αυτό σημαίνει πως το βαλάντιο για να έρθουν παίκτες δεν θα είναι μεγάλο, αλλά και ότι ενδεχομένως να γίνουν και κάποιες συζητήσεις για (μικρές) μειώσεις στα συμβόλαια κάποιων παικτών.