Home TOP NEWS «Θα δουλέψουμε για να πάμε να κερδίσουμε»

«Θα δουλέψουμε για να πάμε να κερδίσουμε»

kaz-kosmos-omo-aek58


Στεναχώρια επέφερε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ, όπως δήλωσε στο super spor fm ο Ανδρέας Δημητρίου. Πρόσθεσε όμως, ότι πάλι καλά που ήρθε η ισοπαλία, αφού η ομάδα μας υστέρησε στο γήπεδο και δεν βρήκε λύσεις απέναντι στην αμυντική λειτουργία της αντίπαλης ομάδας. Για να κερδίσει ένα από τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να φανεί συνεπής στους επόμενους τέσσερις αγώνες τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας. Όσον αφορά εάν η κακή εικόνα της ομάδας μας ήταν λόγω της κούρασης, αφού προηγήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου, ο Ανδρέας Δημητρίου δεν συμφώνησε λέγοντας ότι ήταν περισσότερο θέμα αγωνιστικό ότι μείναμε στο 1-1, υστερώντας στο επιθετικό κομμάτι.

Αφήνουν πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι αυτό και βλέπουν τον επόμενο κόντρα στο Αποέλ, όπου η ομάδα μας θα έχει την επιστροφή του Γκουλόν. Για τους τραυματίες, ο Ρούμπιο ξεπέρασε τον τραυματισμό του όμως βρίσκεται ακόμη πίσω σε φυσική κατάσταση, ενώ οι Γκαρσία και Ρόντρι προπονούνται κανονικά και είναι αμφίβολοι όμως τις επόμενες ημέρες θα εξαρτηθεί η παρουσία τους στην αποστολή.

Το σίγουρο, μέσα από τα λεγόμενα του Ανδρέα Δημητρίου, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δουλέψει για να πάει συγκεντρωμένη και να παρουσιαστεί καλύτερη στο αιώνιο ντέρμπι. Η ομάδα μας μπορεί να καταφέρει να κερδίσει και για αυτό θα πάει στον αγώνα κόντρα στο Αποέλ. «Θα δουλέψουμε για να πάμε να κερδίσουμε» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ακούστε τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: