Home TOP NEWS Τι να φοβηθεί με αυτά τα «μηχανάκια»

Τι να φοβηθεί με αυτά τα «μηχανάκια»

pod-ano-19-oikonomis-fylaktou


Τρεις μήνες μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τον Απόλλωνα και πάλι με τους Γιώργο Οικονομίδη και Γεράσιμος Φυλακτού, «ζωντανεύοντας» και πάλι τον χώρο του κέντρου των πρασίνων.

Διαβάστε το άρθρο του Στέλιου Δημοσθένους που δημοσιεύτηκε στο sigmalive. 

Πολλά τρεξίματα από τους δυο νεαρούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μοιάζουν περισσότερο με «μηχανάκια» που δύσκολα μπορούν να σταματήσουν. Εκτός από αυτό, πλέον δεν φοβούνται να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο χώρο του κέντρου, να κατεβάσουν μπάλα και παράλληλα να δώσουν χώρους και ανάσες στο Νούνο Ασίς ο οποίος με την συνύπαρξη των νεαρών μπορεί να αποδώσει καλύτερα και να βοηθήσει περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη.

Ο τραυματισμός του Φυλακτού (τον Ιανουάριο), ανάγκασε τον Κώστα Καϊάφα να βρει τον αντικαταστάτη του. Λεάντρο, Μαργκάσα, Γκουλόν πήραν θέση όταν έλειπε ο Φύλα, ωστόσο με την επιστροφή του από τον τραυματισμό, μπήκε απευθείας στην ενδεκάδα. Σαν να μην έλειπε ποτέ από το αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε πόσο ταιριάζει με τους «Γιόγιο» και Ασίς στον άξονα της ομάδας.

Αμφότεροι άργησαν να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να καθιερωθούν στο αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο με το που την πήραν την «άρπαξαν από τα μαλλιά». Έχοντας αρκετό ανταγωνισμό και ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερη εμπειρία, μπόρεσαν να θεωρούνται πλέον βασικές μονάδες στην ενδεκάδα της ομάδας και τον Κώστα Καϊάφα να έχει βρει την χημεία που επιθυμεί στο χώρο του κέντρου. Και όταν έχει στην αρχική ενδεκάδα τέτοιους ποδοσφαιριστές τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί καθώς γνωρίζει ότι δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους όποτε κληθούν να αγωνιστούν.

Ο τσαμπουκάς και το πάθος που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα αρέσει στον κόσμο που τους θεωρεί σημαντικές μονάδες στην βελτίωση της εικόνας που δείχνει η ομάδα εδώ και λίγους μήνες.