Home TOP NEWS Τι θα παρατάξει αυτή τη φορά;

Τι θα παρατάξει αυτή τη φορά;

kaz-kosmos-omo-apoel147


Αν είναι ένα πράγμα που ο Καϊάφας πετυγχαίνει καλά, είναι να εκπλήσσει τους αντιπάλους με την εντεκάδα και τη τακτική του. Κόντρα στο Αποέλ για παράδειγμα έπαιξε με 3-5-2, στην πορεία το γύρισε σε 4-2-3-1 και προς το τέλος σε 4-4-2. Το ερώτημα είναι τι εντεκάδα και σύστημα θα εφαρμόσει αύριο έτσι ώστε να πάρει τη νίκη επί της ΑΕΚ;

Αναμένουμε πως ο κόουτς, θα επιστρέψει στο 4-2-3-1. Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα του πλην του Ρομπέρτο Γκαρσία που είναι τραυματίας και του Ερόλ Γκουλόν που είναι τιμωερημένος, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την τακτική με την οποία είναι πιο οικεία η ομάδα. Με αυτό το σύστημα έπαιξε τον τελευταίο καιρό, με αυτό κέρδισε και τον Απόλλωνα.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, στον άσσο θα είναι ο Παναγή και μπροστά του οι Λεάντρο, Ρούνιε, Λομπιανίτσε και Δημητρίου. Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Οικονομίδης και Φυλακτού. Αν ο Φύλα δεν είναι 100% τότε μπαίνει εντεκάδα ο Ρενάτο Μαργκάσα. Επιτελικός ο Ασσίς, στα φτερά οι Κιρμ και Σκέμπρι είναι τα φαβορί και μοναδικός προωθημένος ο Μίκαελ Ποτέ.