Home TOP NEWS Το μέταλλο κτίζεται με νίκες

Το μέταλλο κτίζεται με νίκες

pod-derby-apoel-14-3-106


Πιο ξεκάθαρο δεν μπορούσε να κάνει ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον προβληματισμό του: όταν έρχεται η ώρα, τα τελευταία χρόνια δεν μπορούμε να κάνουμε το έξτρα βήμα. Είναι ένα πρόβλημα που ο Καϊάφας κληρονόμησε και το οποίο προσπαθεί να αλλάξει. Το καλοκαίρι άλλαξε πολλούς ποδοσφαιριστές για αυτό το λόγο, όμως δεν είναι μόνο θέμα παικτών, αλλά γενικής λειτουργίας και τρόπου σκέψης του σωματείου.

Μπροστά μας τώρα έχουμε το Αποέλ, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πολλές επιτυχίες. Μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος 5 φορές. Τις 3 έπρεπε να είχαμε κερδίσει, την μια τουλάχιστον δεν αξίζαμε να χάσουμε, την άλλη ήταν καλύτεροι μας. Αποτέλεσμα, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα με στενό σκορ και ένα ντροπιαστικό 3-0. Όλα, αν μας ρωτάτε, λόγω διαφοράς νοοτροπίας, γιατί το φετινό Αποέλ μόνο φόβητρο δεν είναι με το ποδόσφαιρο που παίζει. Εκείνοι όμως δεν πρόκειται ποτέ να χειροκροτήσουν ισοπαλίες όταν έπρεπε να κερδίσουν, ούτε θα διστάσουν να μας κλοτσήσουν όταν είμαστε κάτω. Εμείς κάναμε και τα δύο.

Το μέταλλο του πρωταθλητή, κτίζεται με νίκες και επιτυχίες. Όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός μας, το μέγεθος και το όνομα μας επιβάλλει πως πάντα πρέπει να πάμε για τη νίκη και μόνο αυτή να πανηγυρίζουμε. Το Σάββατο λοιπόν, ανεξάρτητα από βαθμολογία, προϋπολογισμούς και κατάσταση, θέλουμε τη νίκη. Μπορούμε να αλλάξουμε το πρωτάθλημα; Τώρα ή ποτέ.