

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της τον ημιτελικό με το Αποέλ και βλέπει τον επόμενο αντίπαλο Απόλλωνα. Μια ομάδα που βρίσκεται μεν στη πρώτη θέση, προέρχεται όμως από φουρτούνες και αλλαγή προπονητή. Η ομάδα μας κάτι χρωστάει στον Απόλλωνα και είναι η ώρα να του το δώσει.
Την προηγούμενη φορά που αντιμετωπίσαμε την ομάδα της Λεμεσού, μας στερήθηκαν 3 πέναλτι, 1 κόκκινη, ενώ φύγαμε από το ΓΣΠ με μηδέν βαθμούς και το Ποτέ νοκ άουτ. Ήταν η ήττα που εκνεύρισε όσο καμιά άλλη φέτος την ομάδα, ενώ μας στέρησε και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή μας για περισσότερο από ένα μήνα.
Αυτή την εβδομάδα, κάτι χρωστάμε στον Απόλλωνα. Έχουμε έτσι κι αλλιώς ανάγκη τους βαθμούς για τους δικούς μας στόχους, είναι αδιανόητο όμως πως αυτή η ομάδα δεν έχει χάσει ακόμα από μας. Πάμε στο ΓΣΠ με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και δεν θα δεχθούμε τίποτα άλλο.

![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-238x178.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-100x75.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-100x75.jpg)