Home TOP NEWS Βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι

Βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι

kosmos-apollwn (221)


Στην αρχή της περιόδου, στη Λεμεσιανή ομάδα έκαναν δηλώσεις ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την ΟΜΟΝΟΙΑ, που το μότο στην ομάδα ήταν και παραμένει βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα και πάμε για να κερδίσουμε και να μειώσουμε στους τρεις βαθμούς της διαφορά μας. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας μέχρι τον επόμενο και με ενδεχόμενη νίκη το τριφύλλι κάνει βήμα προς τα επάνω, όσον αφορά την υπόθεση έξοδος στην Ευρώπη.

Σαφώς, στόχους μέσα στη χρονιά, εκτός από το στόχο να τα δίνουν όλα για νίκη σε κάθε αγώνα, έβαλε και η ΟΜΟΝΟΙΑ, με πρώτιστο να είναι εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φυσικά στο μυαλό όλων ήταν και διάκριση μέσω Κυπέλλου, κάτι που πλέον έχει δυσκολέψει μετά το αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό. Για να βγάλει εις πέρας τον στόχο της η ομάδα μας πρέπει να τερματίσει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, ενώ υπό προϋποθέσεις εισιτήριο θα δώσει και η 4η θέση.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής και οποιοδήποτε να είναι το αποτέλεσμα δεν θα φέρει ούτε υπερβολική χαρά, αλλά ούτε απογοήτευση. Πέραν από το παιχνίδι αυτό, ακολουθούν ακόμη πέντε αγώνες εξίσου δύσκολοι και απρόβλεπτοι, όμως κάθε ένα πράγμα στη σειρά του. Το Σάββατο στις 16:00 το επόμενο ραντεβού και η ομάδα του Κώστα Καϊάφα και οι ποδοσφαιριστές του θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουν.