Home TOP NEWS Ανανέωσε ο Ρουσιάς

Ανανέωσε ο Ρουσιάς

rousias


Ρουσιάς και ΟΜΟΝΟΙΑ ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Του νεαρού φορ έληγε το συμβόλαιο του και ο Καϊάφας είχε ζητήσει από τη διοίκηση όπως τον κρατήσουν, κάτι που έγινε επίσημα σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: Ρουσιάς: «Αισθάνομαι πλέον πιο έτοιμος και πιο ώριμος»

Οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ καιρό και έτσι σήμερα επισημοποιήθηκε με υπογραφές. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής φέτος είχε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις διοργανώσεις 295 λεπτά.

Ντεμπούτο στην Ευρώπη έκανε στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ρουσιάς που πέρασε ως αλλαγή στον επαναληπτικό κόντρα στη Mέταλουργκ στα Σκόπια. Στις εγχώριες διοργανώσεις, ο νεαρός πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Ανόρθωση στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στη χρονιά. Ήταν το μοναδικό του στο πρωτάθλημα, μετρώντας 12 συμμετοχές, όλες όμως ως αλλαγή. Στο κύπελλο σκόραρε τρεις φορές, σε τέσσερις συμμετοχές, επίσης ως αλλαγή.

Ο ίδιος ευελπιστεί ότι στην επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πάρει περισσότερες συμμετοχές για να δείξει την αξία του. Είναι σημαντικό ότι συνεχίζει στην ομάδα μας, που με προπονητή τον Κώστα Καϊάφα, οι Κύπριοι έχουν μεγαλύτερο ρόλο πλέον. Στηρίζει τους νεαρούς ο κόουτς και ο Ονησίφορος θα πάρει τις ευκαιρίες του σιγά σιγά.