Home TOP NEWS Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη μάχη για εξυγίανση

Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη μάχη για εξυγίανση

omo-ano-1-9-1496ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση, δίνουν αύριο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την έξοδο στην Ευρώπη. Δυο ομάδες που γοήτευσαν με το ποδόσφαιρο τους και αδικήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους ξέροντας πως μια από τις δύο μπορεί στο τέλος της ημέρας να μείνει πολύ πίσω για τη μάχη της Ευρώπης. Στο γήπεδο, αύριο είναι εχθροί, ανεξάρτητα όμως από το αποτέλεσμα πρέπει να θυμούνται πως εκτός αυτού, έχουν κοινό αγώνα να δώσουν.


Η αντιμετώπιση της οποίας τυγχάνουν εδώ και χρόνια, είναι λίγο πολύ η ίδια. Εκμεταλλευόμενοι τα οικονομικά προβλήματα τους, οι γνωστοί άγνωστοι του κυπριακού ποδοσφαίρου φροντίζουν να τις προσγειώνουν ανώμαλα κάθε φορά που πλησιάζουν τη κορυφή. Όποιος κι αν χάσει αύριο, να ξέρει πως η ποδοσφαιρική ζωή δεν τελειώνει στην Ευρώπη. Πιο σημαντική είναι η μάχη του Αυγούστου, για απαλλαγή από τα δεσμά του Κουτσοκούμνη και των συνεργατών του.

ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση, έχουν χρέος προς το κυπριακό ποδόσφαιρο να εργαστούν μαζί για την εξυγίανση του. Να καταλήξουν σε κοινό, υπερκομματικό υποψήφιο (ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν προσφέρει υπηρεσία στο ποδόσφαιρο), να κάνουν τις επαφές που πρέπει, για να μπει ξανά φως στο πιο δημοφιλές άθλημα του νησιού.