Home TOP NEWS Από Δευτέρα και αν πέσει

Από Δευτέρα και αν πέσει

CillianSheridan (4)


Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε όπως φαίνεται εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του Κίλιαν Σέρινταν. Ο Ιρλανδός δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον να βάλει τριφύλλι στο στήθος, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ της κατόπιν υπόδειξης του Καϊάφα. Όπως όμως γράψαμε από χθες, η ομάδα μας έχει ένα πολύ συγκεκριμένο οικονομικό ταβάνι το οποίο αδυνατεί να υπερβεί και το οποίο είναι σε ύψη χαμηλότερα από τις περσινές απολαβές του παίκτη.

Ο Σέρινταν ζήτησε χρόνο να σκεφτεί και να ζυγίσει τις επιλογές του και αναμένεται να επανέλθει με την απάντηση αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να τον πείσει με συγκεκριμένους όρους στο συμβόλαιο και ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να κάνει κάποιες υποχωρήσεις. Αν είναι αρκετές για να ντυθεί στα πράσινα θα μάθουμε τις επόμενες μέρες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει υπομονή και το τεχνικό τημ ελπίζει να γίνει η δουλειά. Καϊάφας και Σεργίου έχουν διαγνώσει πως ο παίκτης διαθέτει τα στοιχεία που χρειάζεται ο επιθετικός που θα αποκτηθεί. Μπορεί να παίξει με πλάτη, είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ συμμετέχει στο παιχνίδι και χωρίς αυτή, τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό.