Home TOP NEWS Αποφασίζουν άμεσα

Αποφασίζουν άμεσα

grodzisk


Οι μέρες περνούν και ο χρόνος πιέζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει προετοιμασία στις 8 Ιουνίου και το αργότερο 5 μέρες μετά, θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προπονήσεων στο εξωτερικό. Σε 15 μέρες πάνω κάτω λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπει στα βαθιά και ακόμα δεν έχει κλείσει το προπονητικό κέντρο που θα γίνει αυτό.

Ο λόγος της καθυστέρησης, είναι η επιλογή θα βασιστεί σε κάποιο βαθμό και στο τι φιλικά μπορούν να κλείσουν σε κάθε περιοχή. Τα επίσημα ματς ξεκινάνε φέτος πιο γρήγορα και ως εκ τούτου το ίδιο και η προετοιμασία. Οι περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες, δεν είναι διαθέσιμες αυτή τη περίοδο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνουν να δουν που θα γίνουν πιο ισχυρά φιλικά.

Κατά τα άλλα οι πράσινοι είναι πλήρως ικανοποιημένοι από το προπονητικό κέντρο Γκρόκλιν στο Γκρότζισκ της Πολωνίας, στο οποίο προετοιμάστηκαν πέρσι. Το κέντρο αυτό συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν όμως δεν βρεθούν οι κατάλληλοι αντιπάλοι δεν αποκλείεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να ψαχτεί και αλλού, όπως στην Οπαλένιτσα, ή ακόμα και εκτός Πολωνίας αφού μελετούνται κέντρα και σε άλλες 2 χώρες. Η απόφαση αναμένεται στις επόμενες 48 ώρες.