Home TOP NEWS Αρπάξτε την τελευταία ευκαιρία!

Αρπάξτε την τελευταία ευκαιρία!

pod-omo-axna-b15-team


Μπροστά σε άλλη μια μεγάλη πρόσκληση βρίσκονται οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα αφού σε ένα 24ωρο θα αντιμετωπίσουν ξανά τον αιώνιο τους αντίπαλο με στόχο αυτή τη φορά να κερδίσουν και να βάλουν φωτιά στο πρωτάθλημα, λίγο πριν το φινάλε.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους παίκτες του τριφυλλιού, καθώς πρώτα θέλουν να κλειδώσουν την Ευρώπη, πριν κάνουν οποιοδήποτε όνειρο για την πρώτη θέση. Οι ελπίδες υπάρχουν, πρέπει όμως και οι παίκτες να αρπάξουν αυτή τη φορά την ευκαιρία, κάνοντας το διπλό που θα φέρει μεγάλες ανατροπές.

Ο κόουτς έδωσε το απόγευμα τις τελευταίες εντολές στους παίκτες του και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Ονησίφορο Ρουσιά, Κωνσταντίνο Παναγή, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Ερόλντ Γκουλόν, Γκαουσού Φοφανά, Νούνο Ασίς, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Μάριο Δημητρίου, Χάρη Κυριάκου, Άλεξ Ρούμπιο, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρενάτο Μαργκάσα, Αντρέας Παναγιώτου, Ιβάν Ρούνιε, Κριστοβάο Ράμος, Λεάντρο, Μίκαελ Ποτέ και Γεράσιμο Φυλακτού.

Εκτός έμεινε ο Ρόντρι, που έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.