Home TOP NEWS Ασίς: «Αξίζαμε τον τίτλο – ήταν αδύνατο να τα καταφέρουμε»

Ασίς: «Αξίζαμε τον τίτλο – ήταν αδύνατο να τα καταφέρουμε»

pod-apoel-omo2-5-5 assis


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα themasports έδωσε ο Νούνο Ασίς και μίλησε για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, την κατάσταση με τη διαιτησία στην Κύπρο και γενικά το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος αναρωτιέται «γιατί μια ομάδα να νιώθει χαρούμενη όταν κερδίζει έτσι;», εννοώντας με τη βοήθεια των διαιτητών. Για τα τραγικά λάθη της διαιτησίας στο τελευταίο παιχνίδι με το Αποέλ, ο Νούνο είπε πως τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν ξαναείδε κάτι τέτοιο. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν όλα στο Κυπριακό πρωτάθλημα τονίζει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Μπορούσε για το φετινό τίτλο η ΟΜΟΝΟΙΑ είπε ο Νούνο Ασίς, αφού έπαιξε την καλύτερη μπάλα και πραγματικά το άξιζε. Δεν υπήρχε καμία καλύτερη ομάδα από τη δική μας στο φετινό μαραθώνιο όμως ήταν αδύνατο να βαφτεί πράσινος ο τίτλος όπως αποδείχθηκε στο παιχνίδι με το Αποέλ.

gkold

Μερικές από τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις του Νούνο:

Κατά την άποψη σου μπορούσε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατακτήσει τον τίτλο φέτος;
«Φυσικά. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε, όχι επειδή είμαι παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είμαστε η καλύτερη ομάδα. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Πριν από το ματς με τον Αποέλ, πιστεύαμε πως μπορούσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε τους λόγους μας που πιστεύαμε. Αλλά μετά από εκείνο το παιχνίδι, όλοι είδαν τι έγινε, ήταν αδύνατο να τα καταφέρουμε. Ακόμα κι αν βάζαμε 3 ή 4 γκολ, ο αντίπαλο θα έβαζε 5».

Αν σε ρωτούσα δηλαδή ποια ομάδα αξίζει τον τίτλο φέτος η απάντηση σου θα ήταν…
«Η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αλλά στην Κύπρο χρειάζεσαι κάτι περισσότερο, από το να είσαι απλά καλύτερος από τον άλλο».

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αποέλ σκόραρες δύο γκολ. Σε είδα να έχεις το ίδιος πάθος, όπως και σε όλα τα παιχνίδια σου. Πως το έζησες;
«Έχω πάθος, αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που ακόμα παίζω ποδόσφαιρο. Γιατί νιώθω αυτό το πάθος κάθε φορά που αγωνίζομαι. Όχι μόνο στο παιχνίδι, ακόμα και στις προπονήσεις. Την μέρα που δεν θα νιώθω αυτό το πάθος, θα σταματήσω. Αυτός είναι ο λόγος που απολαμβάνω κάθε λεπτό στο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα είπε ο “μάγος” στη συνέντευξη του.