Home TOP NEWS Αθόρυβα και ουσιαστικά

Αθόρυβα και ουσιαστικά

Kaiafas  (17)


Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανακοινώσει ήδη δυο μεταγραφές ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στα δικά της οικονομικά πλαίσια. Εκφράζεται αισιοδοξία πως και οι δύο θα βοηθήσουν την ομάδα, με τα στοιχεία που προσθέτουν. Παράλληλα, ανανεώθηκαν τα συμβόλαια των Ασσίς, Μαργκάσα, Γιωργαλλίδη, ξεκαθάρισε πως φεύγουν Λέο, Ρούμπιο και Κυριάκου. Με άλλα λόγια ο προγραμματισμός έχει πάρει το δρόμο του.

Είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται τόσο νωρίς. Η συνταγή απλά. Όλη τη χρονιά Σεργίου και Ιωακείμ έβλεπαν παίκτες, έφτιαχναν shortlists. Καϊάφας και Σεργίου πλέον βλέπουν τις λεπτομέρειες και καθορίζουν στόχους, με τον προπονητή προφανώς να έχει τον τελικό λόγο. Και στη συνέχεια, τις διαπραγματεύσεις αναλαμβάνουν πολύ συγκεκριμένα άτομα. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχουν διαρροές και οι μεταγραφές να προχωράνε.

Το τεχνικό τημ έχει πάντως αρκετή δουλειά να κάνει ακόμα. Εκκρεμούν κι άλλες μεταγραφές, πλέον όμως ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει πως μπορεί να γίνει σωστή ενίσχυση της ομάδας, κι ας μειώνεται το μπάτζετ. Το σημαντικό είναι να μην αλλάξει η συνταγή.