Home TOP NEWS Δεν ικανοποιούνται…

Δεν ικανοποιούνται…

kaz-omo-ano-9-5-15-394


Στην αρχή της χρονιάς, ξεκινούσαμε για το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Κανείς, κυριολεκτικά δεν ήξερε που θα μας βγάλει το ταξίδι. Σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, δραματική μείωση του προϋπολογισμού, πολλά ερωτηματικά. Στην πορεία αντιληφθήκαμε πως οι δυνατότητες της ομάδας ήταν μεγάλες, πιέσαμε για να κάνουμε το έξτρα βήμα πριν μας βάλουν φρένο.

Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος κέρδισε το χειροκρότημα και το θαυμασμό. Κέρδισε την αναγνώριση πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες. Κέρδισε νέα παιδιά, όπως ο Παναγή, ο Δημητρίου, ο Φυλακτού, ο Οικονομίδης, ο Ρουσιάς. Κανείς όμως δεν ικανοποιείται με όσα έχει καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τώρα. Όχι όταν μπορεί να κάνει τουλάχιστον άλλο ένα βήμα προς τα πάνω.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στο στόχο της Ευρώπης, αφού το κάτι παραπάνω δύσκολα θα το δούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει και πρέπει να πετύχει να είναι το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές κληρώσεις. Πολλοί θα πουν ότι όπως ξεκινούσαμε το καλοκαίρι είναι άθλος εδώ που είμαστε, εμείς θα πούμε πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει πάντα να βλέπουμε πάνω. Κερδίζουμε τον Ερμή λοιπόν, κυνηγάμε τις πιθανότητες μας για Ευρώπη.