Home TOP NEWS Διαψεύδει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Ποτέ

Διαψεύδει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον Ποτέ

pod-derby-apoel-14-3-pote


Οι φήμες, όπως πάντα έτσι καιρό, για μεταγραφές, ανανεώσεις, αποχωρίσεις άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν για διάφορους ποδοσφαιριστές. Ένα από τα ονόματα που αναφέρεται δεξιά και αριστερά είναι του επιθετικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μίκαελ Ποτέ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας διέψευσε όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ υπέβαλε πρόταση συμβολαίου με μειωμένες απολαβές σε οποιοδήποτε παίκτη που διατηρεί συμφωνία με την ομάδα. Ως εκ τούτου, είναι αναληθείς οι πληροφορίες όλων όσων διαδίδουν ότι ο ποδοσφαιριστής μας από το Μπενίν δέχθηκε τέτοια πρόταση.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου στο ραδιόφωνο Άστρα:

«Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποβάλει πρόταση σε ποδοσφαιριστή ή ποδοσφαιριστές της, για διαφοροποίηση των όρων υφιστάμενου συμβολαίου. Δεν έχει υποβληθεί πρόταση σε κανέναν ποδοσφαιριστή που διατηρεί συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, για να μειώσει τις απολαβές του.

Στα πλαίσια της οικονομικής περισυλλογής, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει θέσει ως στόχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως προχωρήσει σε μείωση των εξόδων κατά περίπου 500.000 ευρώ. Επίσης, ο στόχος που έχει τεθεί είναι όπως δημιουργηθεί μία ομάδα που θα είναι καλύτερη από τη φετινή, παρά την οποιαδήποτε μείωση προκύψει.

Παράλληλα, συνεχίζεται η προσπάθεια για αύξηση των εσόδων του Σωματείου. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ήταν και η πρόσφατη συμφωνία με την εταιρία MEGABET Plus LTD, τα προϊόντα του Σωματείου κτλ.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται πως οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο είναι ιδιαίτερα δύσκολες και συνεπώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον κάθε οργανισμό να αυξήσει τα έσοδά του. Ωστόσο, η προσπάθεια για αύξηση των εσόδων συνεχίζεται».