Home TOP NEWS Δυο μάχες ακόμη

Δυο μάχες ακόμη

pod-ermis-omo-c-49-goulon


Ο τίτλος μπορεί και να κριθεί σήμερα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Μπορεί από την άλλη να υπάρξει παράταση στην αγωνία, ακόμα και να αλλάξουν οι ταμπέλες των φαβορί. Για την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, δεν αλλάζει κάτι, μένουν δυο μάχες μέχρι το τέλος μιας σαιζόν που την αδίκησε και θέλει να ολοκληρώσει νικηφόρα.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Ερμή, φαντάζει το πιο εύκολο από τα δυο, όμως μπορεί να αποδειχθεί παγίδα. Ο αντίπαλος έρχεται μεν αδιάφορος, έρχεται όμως και με πλήρη άγνοια κινδύνου, ενώ είναι μακράν η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα που είδαμε από τη μέρα που ξεκίνησαν τα πλέι οφ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν πρέπει να προσεγγίσει το ματς με πάσα σοβαρότητα.

Στο τέλος της χρονιάς, ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτήσει αυτό που στόχευε που ήταν η μείωση του χρέους, με μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα οδηγήσει στην Ευρώπη. Σίγουρα όμως, δεν παίρνει αυτό που άξιζε, αφού της στέρησαν το δικαίωμα να ψάξει το κάτι παραπάνω. Οφείλει να κλείσει τη χρονιά με νίκης, οφείλει να μείνει πιστή στο δόγμα “όσο πιο ψηλά γίνεται”, αρχίζοντας με νίκη πάνω στον Ερμή.