Home TOP NEWS ΔΣ: Πλήρη στήριξη στο Γιώργο Οικονομίδη

ΔΣ: Πλήρη στήριξη στο Γιώργο Οικονομίδη

pod-omo-ermis-may-17-38


Ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με τον Γιώργο Οικονομίδη, τον οποίο στηρίζει και σέβεται. Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε σημερινή του συνεδρία, εξέτασε το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Οικονομίδη, από ελάχιστους “οπαδούς”, στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή, συμπεριφορά την οποία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει την πλήρη στήριξή του και τον απόλυτο σεβασμό του προς τον Γιώργο Οικονομίδη, από τον οποίο δηλώνει απολύτως ικανοποιημένο για την αγωνιστικότητα και την πρόοδο που επιδεικνύει, τον επαγγελματισμό του, την ποιότητα του χαρακτήρα του και την αφοσίωση του στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Οικονομίδης απολαμβάνει την αναγνώριση και τον σεβασμό του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος τον διαβεβαιώνει πως θα σταθεί ασπίδα προστασίας μπροστά σε εκείνα τα ελάχιστα άτομα, που με τη συμπεριφορά τους προσβάλλουν, εκτός από τους εαυτούς τους και τη μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.