Home TOP NEWS Εφτάρα στο χαλαρό

Εφτάρα στο χαλαρό

pod-omo-ermis-may-17-116


Καταιγιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δυσκολεύτηκε ούτε δευτερόλεπτο και διέλυσε τον Ερμή με σκορ 7-1. Οι δυο ομάδες ήταν σε διαφορετική ταχύτητα και το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερο.

Α’ ημίχρονο

Επιθετικά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ και μόλις στο 3′ έφτιαξε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαργκάσα έπαιξε το 1-2 με τον Ασσίς, έκανε μπαλιά προς τον Σκέμπρι που έκανε προβολή, ο Στυλιανού όμως απέκρουσε ενστικτωδώς. Ένα σουτ του Ράμος στο 7′ έφυγε άουτ ενώ η επόμενη φάση της ομάδας μας ήρθε στο 16′ με γυριστό του Γκουλόν που είχε την ίδια κατάληξη. Στο 24′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιρμ, ο Σκέμπρι έκανε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Δυο λεπτά αργότερα και πάλι από κόρνερ του Κιρμ, ο Λεάντρο έκανε κεφαλιά, ο Στυλιανού ήταν εξουδετερωμένος, στη γραμμή όμως απέκρουσε ο Ντε Πίνα. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 27′ με πολύ ωραίο τρόπο. Ο Ασσίς έβγαλε γρήγορα την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αιφνιδιασμό, έδωσε στον Σκέμπρι που με την πρώτη βρήκε το Φοφανά. Ο Αφρικανός του επέστρεψε τη μπάλα και ο Αντρέ με πλάσα άνοιξε το σκορ. Στο 32′ το σκορ έγινε 2-0 με το Κιρμ. Ο Ασσίς έκανε παράλληλη μπαλιά και ο Σκέμπρι την πρώτη προβολή. Ο Στυλιανού απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στο Κιρμ που προ κενής έστιας έγραψε το 2-0. Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 35 ο Γκουλόν έκανε υπέροχη ενέργεια έδωσε στο Κιρμ που έκανε παράλληλη μπαλιά. Η μπάλα έφτασε στον Ασσίς που εν μέσω αποθέωσης σκόραρε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τα πάνω της, ο Ερμής κατέρρευσε και ένα λεπτό αργότερα ο Ασσίς με φοβερό σουτ, βρήκε το δοκάρι. Το τέταρτο ήρθε τελικά στο 40 με τον Γκουλόν. Ο Γάλλος πήρε τη μπάλα από τον Ασσίς, ελίχθηκε έξω από τη περιοχή, έκανε σουτ στη γωνιά και έγραψε το 4-0. Ένα σουτ του Μαργκάσα στο 45′ δεν άλλαξε το σκορ και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 4-0.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49′ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαρσία να κρύβει τη μπάλα να δίνει στο Σκέμπρι και το Στυλιανού να αποκρούει. Στο επόμενο λεπτό ο Κύπριος πορτιέρο απέκρουσε και το σουτ του Φοφανά. Νικητής ο Στυλιανού βγήκε και στο τετ α τετ με το Ποτέ στο 56′. Τελικά αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έβαλε 5ο, μείωσε ο Ερμής. Με ατομική ενέργεια ο Κατσιαρής μπήκε στη περιοχή και στο τετ α τετ νίκησε το Παναγή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως η κεφαλιά του Ποτέ μετά από σέντρα του Φοφανά έφυγε έξω. Στο 67′ ο Γκαρσία σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Τελικά το 5ο γκολ ήρθε από τη βούλα του πέναλτι. Ο Ποτέ κέρδισε πέναλτι στο 75′, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 5-1. Στο 77′ ο Ποτέ έχασε τετ α τετ αλλά στο επόμενο λεπτό πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ. Κάθετη του Γκαρσία, σουτ στη κίνηση, 6-1. Στο 82′ ακυρώθηκε λανθασμένα νέο γκολ του Γκαρσία. Τρία λεπτά αργότερα όμως το 7ο γκολ ήρθε με το Κιρμ. Ο Λομπιανίτσε έβγαλε την ομάδα στον αιφνιδιασμό, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κιρμ που σε τετ α τετ δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει. Στο 88′ η ΟΜΟΝΟΙΑ πλησίασε και 8ο γκολ όμως ο Κωνσταντίνου απέκρουσε πρώτα σουτ του Γκαρσία και μετά του Ποτέ.

Συμπερασματικά

Ο Ερμής από την ώρα που δέχθηκε το δεύτερο γκολ, βάρεσε διάλυση, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ παρέμεινε σοβαρή. Ως εκ τούτου δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική το ματς, μπράβο σε όλους για τη νίκη και πάμε στη Λεμεσό για το τρίποντο.