Home TOP NEWS Ευτυχής στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ρομπέρτο

Ευτυχής στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Ρομπέρτο

kaz-ano-omo (221)


Στην ιστοσελίδα sporthuesca που εδρεύει στην πόλη Ουέσκα της Ισπανίας έκανε δηλώσεις ο Ρομπέρτο Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού είχε αγωνιστεί συνολικά για έξι χρόνια στην τοπική ομάδα Σοσιεδάδ Ντεπορτίβα Ουέσκα, στην οποία έκανε τρεις θητείες. Μάλιστα εκεί αγωνιζόταν πριν έρθει στην Κύπρο και τον Απόλλωνα και εν συνεχεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για την παρουσία του στην Κύπρο ο Ρομπέρτο είπε: «Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Κύπρο. Εδώ έχει αρκετές διαφορές απ’ ότι στην Ισπανία, όσον αφορά τα γήπεδα, τους φιλάθλους και περισσότερα ακόμη πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια ριζική αλλαγή να έρθω εδώ. Είμαι χαρούμενος γιατί για εμένα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που στα 33 μου χρόνια πλέον το θεωρούσα αδύνατον. Τώρα, παλεύουμε στο Πρωτάθλημα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ήμουν στον Απόλλωνα για δύο χρόνια, ενώ τώρα είμαι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, που είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα στη νησί. Έχουν μείνει τρεις αγώνες και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Ο Γκαρσία ρωτήθηκε για την Ουέσκα, την πορεία της οποίας παρακολουθεί. Την περίοδο 2008-09 η πρώην ομάδα του Ρομπέρτο είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στη 2η σε τάξη κατηγορία της χώρας, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε καταφέρει να κερδίσει την άνοδο της, με τον Ισπανό επιθετικό να είχε βοηθήσει στα μέγιστα σε αυτό.

garcia2