Home TOP NEWS Έντονες οι διεργασίες

Έντονες οι διεργασίες

kaiafas-serafim


Απομένει άλλη μια αγωνιστική και μάλιστα κρίσιμη, στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι υποχρεωμένοι να παίζουν σε διπλό ή μάλλον τριπλό ταμπλώ. Πέραν των αγωνιστικών, η διοίκηση και το τεχνικό τημ, “τρέχουν” και το θέμα των ανανεώσεων/αναπροσαρμογών, αλλά και τον προγραμματισμό της νέας σαιζόν. Προτεραιότητα έχει δοθεί στις ανανεώσεις όμως και τα άλλα δεν είναι στάσιμα.

Μετά τη φυγή του Λεάντρο Μαρκολίνι, οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν είναι οι Ασσίς, Γκαρσία, Μαργκάσα, Κυριάκου και Ρουσιάς. Όλοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ και εκφράζεται αισιοδοξία πως θα έρθουν θετικές απαντήσεις. Την ίδια στιγμή, στους ακριβοπληρωμένους έχουν γίνει προτάσεις για αναπροσαρμογές.

Τέλος είναι και ο προγραμματισμός. Καθημερινά οι προτάσεις στην Κυπράνωρος έρχονται βροχή, με το Καϊάφα να ψάχνει παίκτες για πολύ συγκεκριμένες θέσεις. Για την ώρα πέραν του Ιμπραΐμι που παραμένει στο προσκήνιο, δεν προκύπτει οποιοδήποτε όνομα, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο για ποιες θέσεις θα κινηθεί εν τέλη ο κόουτς.