Home TOP NEWS Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Βασιλείου

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Βασιλείου

apollwnasvasileiou


Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Απόλλωνας Βασιλείου. Στη φετινή χρονιά με την ομάδα Νέων είχε πετύχει 17 γκολ σε 24 συμμετοχές παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης. Μια χρονιά προηγουμένως (2013-14) αγωνιζόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17 είχε 17 συμμετοχές και 9 τέρματα.

Πολύ καλά λόγια από τον Φάτσιο Μπούις για τον μικρό άκουσε ο Κώστας Καϊάφας. Ο κόουτς είχε πάρει μια μικρή δόση από τον Απόλλωνα, που τον είχε δει για ένα 45λεπτο σε φιλικό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας το Μάρτη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Η επίσημη ανακοίνωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει πως ο 18χρονος, Απόλλωνας Βασιλείου, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το Σωματείο μας, στα πλαίσια του στόχου για προώθηση εξελίξιμων ποδοσφαιριστών από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας μας.

Αυτή η εξέλιξη στέλνει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, πως η αφοσίωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία και το ταλέντο, ανταμείβονται από την ομάδα μας».