Home TOP NEWS Επέστρεψε, αλλά μένει;

Επέστρεψε, αλλά μένει;

scara11


Στην Κύπρο επέστρεψε ο Άνθονι Σκαραμοτζίνο αφού οι υποχρεώσεις του με το Παναιτωλικό έχουν ολοκληρωθεί. Ο Γάλλος αμυντικός, βρέθηκε σήμερα στο Ηλίας Πούλλος για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του. Διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μας για άλλο ένα χρόνο.

Ο ίδιος θέλει να μείνει

Ο ίδιος ο Άνθονι Σκαραμοτζίνο δεν κρύβει πως θέλει να μείνει στο ρόστερ της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. Έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ (σ.σ. το δεύτερο υψηλότερο μετά τον Ποτέ) και προτίθεται να το τηρήσει. Σε πρόσφατη του συνέντευξη, αποκάλυψε πως σκοπεύει να μιλήσει στον Κώστα Καϊάφα για να τον πείσει πως είναι μετανιωμένος, δεν πρόκειται να έχει άλλες εκρήξεις και θα βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα.

Ο κόουτς όμως;

Αυτός που είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του το Δεκέμβριο ήταν ο Κώστας Καϊάφας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως η ομάδα ηρέμησε μετά το δανεισμό του αφού και ο ίδιος ο Άνθονι παραδέχεται πως σε κάποιες περιπτώσεις ξέφυγε. Το θέμα είναι ποια στάση θα κρατήσει τώρα ο κόουτς.

Από τη μια μετά τη φυγή Λεάντρο είναι δεδομένο πως θα ψάξει αριστερό μπακ. Η αξία του Σκαραμοτζίνο είναι αδιαμφισβήτητη και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο καλός σκάρα, είναι ένας από τους καλύτερους που είδαμε στη θέση τη τελευταία δεκαετία. Η αξία και το συμβόλαιο του παίκτη όμως, δεν είναι βέβαιο πως θα του δώσουν δεύτερη ευκαιρία, αφού ο κόουτς έχει αποδείξει πως είναι αμείλικτος σε κάποια θέματα.

Στη μέση όπως προαναφέραμε είναι και το συμβόλαιο. οι επόμενες 10 μέρες θα δείξουν αν τελικά ο Σκάρα θα παραμείνει, ή αν θα πρέπει να αρχίσει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πιο αναίμακτο τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του.