Home TOP NEWS Γίνεται ξανά ελκυστική

Γίνεται ξανά ελκυστική

kaz-omo-ano-9-5-15-363


Ας είμαστε ειλικρινείς, τα τελευταία χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε το καλύτερο όνομα στο παζάρι. Τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και ο άγαρμπος τρόπος που διακόπηκαν κάποια συμβόλαια, είχαν σαν αποτέλεσμα συγκεκριμένοι μάνατζερς να συμβουλεύουν τους παίκτες τους να μην έρθουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γεγονός αυτό, έκανε τον προγραμματισμό δύσκολο.

Αν κρίνουμε από την μέχρι τώρα “κίνηση”, κάτι φαίνεται να αλλάζει και η ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται ξανά ελκυστικός προορισμός. Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που εκφράζουν πρόθεση να έρθουν στην ομάδα μας, με τους λόγους να είναι προφανείς. Πρώτο, οι Κύπριοι βλέπουν πως με το Καϊάφα θα έχουν τις ευκαιρίες τους, ειδικά οι νεαροί. Δεύτερον, οι ξένοι που είναι στην Κύπρο, αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μόλις πατήσουν πόδι στο ΓΣΠ. Και τρίτον, ο κυριότερος ανασταλτικός παράγοντας για αυτούς τους ξένους να έρθουν, είναι το οικονομικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πληρώνει κανονικά τους παίκτες της εδώ και 4 μήνες, ενώ η πρόθεση να μειωθεί το μπάτζετ, δείχνει πως η οικονομική τακτοποίηση των παικτών αποτελεί προτεραιότητα.

Υπάρχουν πάντως αρκετά να γίνουν, μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το χρέος εξακολουθεί να υφίσταται καταρχάς. Από κει και πέρα, ενδεχόμενη έξοδος στην Ευρώπη θα αποτελέσει επιπλέον κίνητρο.