Home TOP NEWS Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι του κόουτς

Οι ευχάριστοι πονοκέφαλοι του κόουτς

kaz-omo-ano-b-20


Τέτοιους πονοκέφαλους είμαστε σίγουροι πως εύχεται να είχε όλη τη χρονιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο ματς με τον Ερμή με όλο της το ρόστερ και ο κόουτς καλείται να επιλέξει μέσα από μια πλειάδα ποδοσφαιριστών, την καλύτερη δυνατή εντεκάδα. Τα σενάρια είναι πολλά και ασφαλής πρόβλεψη δεν μπορεί να γίνει.

Ο Νούνο μπαίνει εντεκάδα

ΟΚ αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας, δεν τίθεται θέμα. Ο Ασσίς θα πάρει τη συνήθη θέση επιτελικού. Θα κρατήσει όμως εκτός το Ράμος ο Καϊάφας; Ο Πορτογάλος αναμένεται να διεκδικήσει θέση ακραίου μαζί με τους Κιρμ, Φοφανά και Σκέμπρι ο οποίος επίσης επιστρέφει.

Η επιστροφή του Ούτσα

Επιστρέφει και ο Λομπιανίτσε, δεν είναι τόσο βέβαιο πως θα μπει εντεκάδα όμως. Κι αν μπει που θα παίξει; Ο Δημητρίου ήταν κόντρα στην Ανόρθωση πολύ καλός και τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν στο ματς, αν είναι να μιλήσουμε για το δεξί άκρο. Ο Γεωργιανός πάντως, μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας πλάι στο Ρούνιε. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο απελευθερώνεται ο Λεάντρο και απειλεί τόσο το Μαργκάσα αριστερά (που ήταν πολύ καλός με Ανόρθωση), είτε το Γκουλόν στον άξονα.

Κι ο Σκέμπρι που θα μπει;

Είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με ανεπτυγμένη αίσθηση του γκολ. Οι παίκτες που απειλεί άμεσα όμως (Φοφανά, Κιρμ) σκόραραν στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Σκέμπρι πάντως έχει τις πιθανότητες του, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε θέση φορ. Αλλά μένει τόσο εύκολα έξω ολόκληρος Ποτέ;