Home TOP NEWS «Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και διάθεση στην ομάδα»

«Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και διάθεση στην ομάδα»

kaz-omo-ano-9-5-15-298


Στην πρωινή εκπομπή του Super Sport FM μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου στο θέμα που δημιουργήθηκε με την τόμπολα και γενικά την κατάσταση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Ερμή. Κάλεσε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, τονίζοντας ότι θα υπάρχει μείωση στην τιμή του εισιτηρίου.

Καμία υποτίμηση προς τον αντίπαλο δεν κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως γνωρίζει ότι είναι παίζει στην έδρα της και είναι το φαβορί για τη νίκη. Στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημητρίου είπε πως οι παίκτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι είναι αρκετά καλό.

Dimitriou

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το θέμα με την τόμπολα: «Ζητήσαμε συνάντηση αλλά δεν πήραμε ακόμη απάντηση από την αστυνομία, είναι κάτι που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε, αν η αστυνομία λειτούργησε από μόνη της ή έχει πάρει οδηγίες από τρίτους, είναι παράξενο, εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει γίνει καμία παρανομία, πολλά σωματεία διεξάγουν τόμπολα, γιατί τώρα σε εμάς δημιουργήθηκε πρόβλημα; Αναμένουμε συνάντηση με την αστυνομία για να ξεκαθαρίσει αυτό το πρόβλημα που έχει προκύψει. Γι’ αυτό και δεν έγινε η χθεσινή τόμπολα».

Για την έφεση: «Θα εκδικαστεί αύριο, είναι πολλοί οι λόγοι που έγινε η έφεση. Είναι το ύψος του προστίμου, αλλά και για το γεγονός ότι το ίδιο άτομο παραπέμπει και εκδικάζει και διάφορα άλλα. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκδίκαση της έφεσης».

Το παιχνίδι με τον Ερμή: «Θα εξαρτηθεί από την εικόνα που θα έχουμε εμείς, υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία και διάθεση στην ομάδα, ο Ερμής παλεύει τα παιγνίδια του και αναμένουμε ότι αυτό θα κάνει και την Κυριακή. Αν όμως είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε, δείχνει η ομάδα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Μείωση τιμής εισιτηρίου: «Είναι το τελευταίο της σεζόν στο ΓΣΠ, θέλουμε να παίξουμε με γεμάτες κερκίδες, το Δ.Σ. αποφάσισε χθες να μειώσει την τιμή των εισιτήριων από τα 15 στα 10 ευρώ. Ευχόμαστε να έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα και να το συνδυάσουμε με νίκη».

Το αγωνιστικό κομμάτι: «Έχουμε τρεις πολύ σημαντικές επιστροφές, ενδεχομένως να προλάβει και ο Ρόντρι, η ομάδα θα είναι γεμάτη σε ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, στον αγώνα με την Ανόρθωση ο Δημητρίου ήταν πολύ καλός, όπως και ο Ράμος που αντικατέστησε τον Ασίς, αλλά και ο Γκουλόν που έπαιξε στη φυσική του θέση, είναι στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε πάρα πολύ καλά για το παιγνίδι με τον Ερμή».

Για ανανεώσεις συμβολαίων: «Βρίσκεται σε εξέλιξη το θέμα αυτό έγιναν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι γι’ αυτό και δεν έχει προκύψει ανακοίνωση, μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκύψουν νεώτερα, αισιοδοξούμε ότι θα κλείσει όπως το θέλουμε το αμέσως επόμενο διάστημα».

Διακανονισμοί: «Ένα μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού θυσιάζεται για τους διακανονισμούς, την μεθεπομένη σεζόν είτε θα ξεκαθαρίσει πλήρως το όλο ζήτημα, είτε θα απομένουν μια-δυο περιπτώσεις μόνο».

Πηγή δηλώσεων sport fm