Home TOP NEWS Ήθελε μεγάλη ψυχή για να έρθει η νίκη

Ήθελε μεγάλη ψυχή για να έρθει η νίκη

kaz-omo-ano-9-5-15-297


Η περασμένη εβδομάδα, ήταν για το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μια από τις πιο δύσκολες της εβδομάδας. Μέσα σε λίγες μέρες, έπρεπε να χωνέψουμε ότι μας έκλεψαν το δικαίωμα στο όνειρο, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και χωρίς 3 βασικούς ποδοσφαιριστές, να πάμε σε άλλο ένα τελικό και να κερδίσουμε. Η ομάδα μας τα κατάφερε λόγω της ψυχής και της θέλησης των ποδοσφαιριστών της.

Ο Ρούνιε έπαιζε με 39 πυρετό, ο Γκαρσία με μπαταρισμένο ώμο, όλοι οι υπόλοιποι με όλη τους τη ψυχή. Άφησαν πίσω τους ότι έγινε με το Αποέλ και έκαναν το καθήκον τους. Η δήλωση τόσο του Καϊάφα όσο και του Πάους ότι ήταν ακριβώς η θέληση που έκανε τη διαφορά, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Δεν είναι μόνο οι παίκτες ψυχάρες όμως…

Είναι και αυτός ο υπέροχος κόσμος που δεν γονάτισε ποτέ! Αναλογιστείτε που θα ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν είχε τα προβλήματα και τον πόλεμο που δέχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η απάντηση είναι εύκολη, θα ήταν εξαφανισμένη από το χάρτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει όμως ένα μεγάλο ΛΑΟ, που πρώτα έκανε συλλαλητήριο στη Λευκωσία και στη συνέχεια πήρε 14.000 στο γήπεδο. ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!