Home TOP NEWS Κύπριος αμυντικός ή κάτι άλλο;

Κύπριος αμυντικός ή κάτι άλλο;

proponisis-geri14


Θόλωσε για τα καλά τα νερά ο Δώρος Σεραφείμ με τις δηλώσεις του στον Κώστα Καλλή και την GoalNews όσον αφορά τις μεταγραφές. Εκεί που το ρεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑΣ μιλάει για ένα αριστερό ακραίο, ένα επιτελικό και ένα φορ, ο πρόεδρος της ομάδας έβαλε στην εξίσωση και κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα, ενώ δεν μίλησε για επιτελικό.

Το να μην κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για δεκάρι, το βλέπουμε δύσκολο, αφού όλοι αναγνωρίζουν την ανάγκη να παίρνει ανάσες ο μάγος Νούνο Ασσίς. Το πιο πιθανό λοιπόν, είναι απλά ο πρόεδρος να θέλει να στρέψει αλλού τα βλέμματα, ώστε να γίνει χωρίς πίεση η δουλειά τους. Εκείνο που παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον είναι η δήλωση για τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό.

Και το αναφέρουμε, γιατί αν η ΟΜΟΝΟΙΑ όντως αποκτήσει ξένους στις 3 θέσεις που λέγεται πως κτυπάει (αριστερό μπακ, επιτελικό, επιθετικό) ξεμένει από θέσεις ξένων. Είτε λοιπόν κάποιοι θα αποχωρήσουν, είτε θα αποκτηθούν Κύπριοι. Πρόθεση να αποδεσμεύσει κάποιον η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει δείξει. Αν αυτό θα αλλάξει στο μέλλον, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αποδεσμεύσει κανένα από τους ξένους, μάλλον θα κινηθεί για Κύπριους. Στη θέση του κεντρικού αμυντικού ο Πελαγίας ψάχνει να επαναπατριστεί, το όνομα του Σκεύου Χρίστου κάθε μεταγραφική ακούγεται για πολλές ομάδες, ενώ είναι και οι νεαροί Χριστοφίδης (έμεινε ελεύθερος) και Μαρτίνος Χριστοφή πιθανοί. Στον άσσο εντυπωσίασε ο Κίττος της Αγίας Νάπας, κατά τα άλλα κανείς δεν έκανε το όνομα του γνωστό. Όλα τα ονόματα πιο πάνω, να τονίσουμε πως τα βάζουμε θεωρητικά! Γιατί μέχρι χθες, δεν είχε διαρρεύσει τίποτα για κεντρικό αμυντικό και τερματοφύλακα.