Home TOP NEWS Να κλειδώσει την τετράδα

Να κλειδώσει την τετράδα

kaz-kosmos-apoel-2-5-15-111


Την Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (17:00. PrimeTel, live omonoianews.com) και έχει αποκλειστικό στόχο να πάρει το τρίποντο. Η ομάδα μας θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον αιώνιο και κυρίως το τρίτο ημίχρονο αυτής, μιας και οι υποχρεώσεις τρέχουν και όσο πλησιάζει το τέλος, τα λάθη δεν επιτρέπονται.

Ο αγώνας σαφώς δεν είναι εύκολος, αφού ενδεχομένως να κρίνει πολλά. Οι δυο ομάδες ξέρουν πως όποια αποτύχει να κερδίσει, θα αποχαιρετίσει ουσιαστικά το κυνήγι της 2ης και 3ης θέσης, αφού οι δυο τωρινοί κάτοχοι τους θα απομακρυνθούν πολύ. Ειδικά αν νικήτρια είναι στο τέλος της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ, η λογική λέει πως η 4άδα κλειδώνει και μένει να δούμε την τελική της κατάταξη.

Στο Ηλίας Πούλλος πάντως όλοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν άλλη μια φορά και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα. Γνωρίζουν πως η βαθμολογία αδικεί την ΟΜΟΝΟΙΑ παράφορα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, για να κατακτήσουν το ψηλότερο σκαλοπάτι που μπορούν. Με 15.000 κόσμο στο πλευρό της, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και από αυτήν θα εξαρτηθεί ο τελικός νικητής.