Home TOP NEWS Με όλα τα όπλα

Με όλα τα όπλα

kaz-kosmos-omo-aek323-kaiafas-runjie-ucha


Με πλήρη σύνθεση θα κατέλθει στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας έχει ήδη εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Κώστας Καϊάφας θέλει πάντα η ομάδα του να κερδίζει και με αυτή τη νοοτροπία θα μπει στο γήπεδο. Έχει πάντως αρκετά διλήμματα όσον αφορά την εντεκάδα, αφού αν οι παίκτες που έκαναν τις τελευταίες μέρες δηλώσουν παρόν (κάτι που αναμένεται) μοναδικός απών θα είναι ο Ράμος.

Ξεκινώντας από τη θέση που κάλυψε στο τελευταίο ματς, του δεξιού μπακ, να πούμε ότι την διεκδικούν Λομπιανίτσε, Δημητρίου και Χάρης Κυριάκου. Ο Γεωργιανός κτυπάει και μια θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με τους Λεάντρο και Γκουλόν, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Ρούνιε. Αριστερά θα βρεθεί ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Στον άξονα τώρα ο Γιώργος Οικονομίδης είναι ο σίγουρος και πρώτο φαβορί για παρτενέρ του ο Γκουλόν, αν και υποψηφιότητα θέτουν και οι Φυλακτού-Λεάντρο. Επιτελικός θα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα, Νούνο Ασσίς. Όσον αφορά τα φτερά δύσκολα θα μείνουν εκτός οι Κιρμ και Φοφανά, αν και ένα σενάριο φέρνει το Σκέμπρι να διεκδικεί θέση.

Αυτό, αν ο Κώστας Καϊάφας επιλέξει να ξεκινήσει το Ποτέ στη κορυφή της επίθεσης, αν και το επικρατέστερο σενάριο, θέλει τον Αντρέ Σκέμπρι βασικό.