Home TOP NEWS Μέχρι το τέλος

Μέχρι το τέλος

kaz-poreia-38


Ούτε η δική μας νίκη, ούτε η ήττα της επίσημης αγαπημένης της ομοσπονδίας, ούτε και οι “ΟΚ” διαιτησίες δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν. Ο αγώνας που ξεκίνησε η ΘΥΡΑ 9 στους δρόμους της Λευκωσίας το Σάββατο το μεσημέρι, πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικότητα, μόνο όταν ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι συνεργάτες του πάνε σπίτι τους, αλλά και όταν διασφαλίσουμε πως η διάδοχος κατάσταση δεν θα τους μοιάζει σε τίποτα.

Ακόμα κι αν έχουμε τέλειες διαιτησίες ως το τέλος, ακόμα κι αν ο στόχος της Ευρώπης επιτευχθεί, τα σπουδαία είναι τον Αύγουστο. Περιμένουμε από τη διοίκηση να προστατεύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στις αγωνιστικές που απομένουν και να κρατήσει σκληρή στάση απέναντι στην ομοσπονδία. Περιμένουμε επίσης να εντατικοποιηθούν οι επαφές με άλλα σωματεία, για να βρεθεί ένας ανεξάρτητος από κόμματα και ομάδες υποψήφιος, που θα φέρει την αλλαγή.

Η μάχη μόλις έχει ξεκινήσει και απαγορεύεται να το ξεχάσουμε ή να αποπροσανατολιστούμε. Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή και μεις τώρα αρχίζουμε.