Home TOP NEWS Μέτρα ασφαλείας για το τελευταίο ντέρμπι

Μέτρα ασφαλείας για το τελευταίο ντέρμπι

Tsireio


Όπως πάντα πριν από κάθε ντέρμπι, πραγματοποιήθηκε η αστυνομική σύσκεψη για να αποφασιστούν τα μέτρα ασφαλείας, με την παρουσία εκπροσώπου των δύο σωματείων. Ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ στο Τσίρειο στάδιο αποφασίστηκαν τα πιο κάτω:

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:30 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Σε συνεννόηση με τα δύο Σωματεία συμφωνήθηκε όπως στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα και στους οπαδούς του γηπεδούχου ΑΠΟΛΛΩΝΑ παραχωρηθεί η Δυτική Κερκίδα.

Στο στάδιο δεν θα ανοίξουν ταμεία γι’ αυτό όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να προμηθευτούν με εισιτήρια προηγουμένως.

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση των οπαδών από και προς το στάδιο, καλούνται οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την αφιξοαναχώρηση τους να χρησιμοποιήσουν τον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας και από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Φυλάξεως να κατευθυνθούν νότια στην οδό Αγ. Φυλάξεως όπου να στρίβουν δεξιά στην οδό Στέλιου Κυριακίδη και να σταθμεύουν ανατολικά. Οι οπαδοί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να χρησιμοποιήσουν την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και να σταθμεύουν δυτικά.

Η οδός Στέλιου Κυριακίδη θα αποκοπεί για την Τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις από την συμβολή της με την οδό Αναστάση Ανδρέου από η ώρα 15:30 μέχρι και το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού/σωβινιστικού ή αισχρού περιεχομένου. Τονίζεται επίσης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος οπαδών στο στάδιο οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους κράνος μοτοσικλετιστή.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Η Αστυνομία σε συνεργασία με τους επιτηρητές θα μεριμνήσουν για την προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.