Home TOP NEWS Να διαχωριστούν τα δύο

Να διαχωριστούν τα δύο

pod-omo-axna-b42-assis-pote


Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο προγραμματισμός να τρέχει παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε διανύουμε ήδη την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου και αν βγούμε Ευρώπη, ίσως να πρέπει άμεσα να αρχίσουμε προετοιμασία. Οι επόμενες 10-15 μέρες θεωρούνται σημαντικές για το προγραμματισμό, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τη σημασία του τελευταίου παιχνιδιού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ίσως κληθεί την Κυριακή, να παίξει τους κόπους ολόκληρης χρονιάς και θα ήταν κρίμα να μην τα καταφέρει. Παίκτες οι οποίοι αναμένεται κόντρα στον Απόλλωνα να έχουν καθοριστικό ρόλο, συζητάνε για τα συμβόλαια τους και πρέπει όσοι έχουν σχέση με τις συνομιλίες, να φροντίσουν να πάνε στο γήπεδο ανεπηρέαστοι. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, προέχει να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Κι χρειαζόμαστε κάθε όπλο στην προσπάθεια.

Πολλές φορές στο παρελθόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε την αδυναμία της να ιεραρχήσει ορθά τις προτεραιότητες μας. Ελπίζουμε ότι έχουμε βάλει μυαλό και πως θα πάμε στο Τσίρειο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για το τρίποντο. Να μην ξεχνάμε άλλωστε πως μόνο αυτό μας βολεύει.