Home TOP NEWS Να βγει νικητής στη σκακιέρα

Να βγει νικητής στη σκακιέρα

Kaiafas  (9)


Αλλαγές ετοιμάζει στο σχήμα του ο Κώστας Καϊάφας σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο προπονητής της ομάδας θέλει να βγει νικητής στην τακτική σκακιέρα και για να το καταφέρει πρέπει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και οι παίκτες του να είναι πειθαρχημένοι στις εντολές τους.

Άμυνα

Το πιο πιθανό είναι να μην αλλάξει κάτι ο κόουτς στην τετράδα που θα παίξει μπροστά από τον Παναγή. Δημητρίου δεξιά, Λομπιανίτσε και Ρούνιε στο κέντρο της άμυνας, Λεάντρο αριστερά. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο Γκουλόν να αφήσει εκτός τον Ούτσα, όμως πιο πιθανό είναι ο Γάλλος να παίξει στα χαφ.

Μεσαία Γραμμή

Ο Οικονομίδης είναι βέβαιος σαν αμυντικό χαφ, όπως και ο Ασσίς σαν επιτελικός. Παρτενέρ του Γιόγιο, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ερόλ Γκουλόν, όμως πιθανότητες διατηρούν τόσο ο Γεράσιμος Φυλακτού, όσο και ο Ρενάτο Μαργκάσα. Στο ένα φτερό θα βρίσκεται ο Σκέμπρι και στο απέναντι ο Φοφανά.

Επίθεση

Ο Μίκαελ Ποτέ θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Αν είναι στο 100% ο Γκαρσία πάντως, δεν αποκλείεται να βρεθεί αυτός βασικός.