Home TOP NEWS «Νούνο, μείνε για πάντα εδώ»

«Νούνο, μείνε για πάντα εδώ»

pod-omo-axna-b43-assis


Είναι ο ηγέτης της, είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη αποδοχή στις τάξεις του κόσμου της. Πλησιάζει τα 38 χρόνια του, όμως αγωνίζεται ως έφηβος.

 

Eίναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και με την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Νούνο Ασίς συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ και από τη στιγμή που παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει συνέχεια στην πλούσια καριέρα του, έστω για ακόμη έναν χρόνο, η διοίκηση θέλει να τον κρατήσει για πάντα Ομονοιάτη.

Του Κώστα Καλλή, sentragoal.com.cy

Τα επιτεύγματα του Ασίς, ενός από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδά μας, δεν αφήνουν άλλο περιθώριο στη διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το να επιδιώξει την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας. Πόσω μάλλον όταν αποτελεί επιθυμία του προπονητή.

Το μήνυμα που θα στείλει η διοίκηση, αν δεν το έχει κάνει ήδη, στον Πορτογάλο άσο είναι πως τον θέλει στην ομάδα της με… χίλια. Στηρίζει πολλά στην ηγετική φυσιογνωμία του και στα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή, όπως ο Ασίς, στα αποδυτήρια έχει να δώσει πολλά, πέρα από τη συνεισφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, οι πράσινοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δελεάσουν τον πολύπειρο μέσο ποδοσφαιριστή με ειδικούς όρους στο συμβόλαιό του. Το όφελος για τον ίδιο θα είναι πολύ μεγαλύτερο αν «πιάσει» τους ειδικούς όρους. Πάντως, η προσφορά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όσον αφορά στις «βασικές» απολαβές του αναμένεται να κυμανθεί στα επίπεδα της τρέχουσας περιόδου.

Από την πλευρά του ο Ασίς δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο της και εκτός απροόπτου δεν θα αρνηθεί να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος. Παρόλο που τίποτα, για την ώρα τουλάχιστον, δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, οι ενδείξεις είναι θετικές για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές. Εξέλιξη που θα γίνει αποδεκτή με ικανοποίηση από τον κόσμο, αφού ο Πορτογάλος χαίρει τεράστιας εκτίμησης και οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.

Εξάλλου, χθες έγινε συνάντηση με τον Ρενάτο Μαργκάσα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, έθεσαν τους δικούς τους όρους και αναμένεται νέο ραντεβού. Όπως και ο Ασίς, έτσι και ο Μαργκάσα είναι ανάμεσα στα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έδωσε ο προπονητής στη διοίκηση για να γίνει προσπάθεια παραμονής τους στο ρόστερ.