Home TOP NEWS «Ο προγραμματισμός μας βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση»

«Ο προγραμματισμός μας βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση»

apollon-omonia-tsirio-24 (31)


Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου σήμερα και μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας μας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μιλώντας στο Σούπερ Σπορ αναφέρθηκε στον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την σεζόν που τέλειωσε: «Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά μιας και δεν είχαμε στόχο το πρωτάθλημα. Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, αφού η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ αναπροσαρμογή των στόχων μας και επειδή θέσαμε ως πρώτο στόχο την οικονομική εξυγίανση, πετύχαμε ως προς το δεύτερο ενώ καταφέραμε και τον στόχο της Ευρώπης. Η πικρή γεύση είναι γιατί μέσα από την παρουσία μας δείξαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω όμως για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε.

Δεν πανηγυρίζουμε ασφαλώς, όμως υπάρχει μια ικανοποίηση γιατί μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ η ομάδα πέτυχε τους στόχους της».

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Στις 8 Ιουνίου θα είναι η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε το που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 2 Ιουλίου παίζουμε ποδόσφαιρο και θα κάνουμε ότι μπορούμε να είμαστε έτοιμοι. Η νέα σεζόν θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο και η ομάδα θα χρειαστεί αντοχές και ειδική διαχείριση για να βγάλουμε την χρονιά».

Για τον προγραμματισμό: «Ο προγραμματισμός μας βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και ο κόσμος να αναμένει σήμερα και μέχρι την Τετάρτη εξελίξεις. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα ποδοσφαιριστών. Δεν υπάρχει και λόγος γιατί σύντομα θα υπάρξουν νεότερα και στο κομμάτι του υφιστάμενου ρόστερ. Λίγη ακόμη υπομονή.

Έχουμε ήδη ένα δείγμα ενός χρόνου από την ομάδα και οι προπονητές μας ξέρουν καλύτερα από όλους τι χρειάζεται η ομάδα. Και έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι στην τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει η ομάδα και αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

Θα αποφύγουμε αυτό που έγινε το περσινό καλοκαίρι με τις πολλές μεταγραφές. Ενώ υπάρχει και το γεγονός ότι η μελέτη για την ενίσχυση δεν έχει ξεκινήσει πρόσφατα αλλά εδώ και πολλούς μήνες. Θεωρούμε ότι είμαστε πολύ πιο έτοιμοι για να ενισχύσουμε την ομάδα. Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο για να αξιολογήσουν τις προσφορές που έχουν ενώπιον τους.

Είμαστε όμως μια μεγάλη ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη. Προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες για να αγωνιστούν ενώ έχουμε και γεμάτο γήπεδο με κόσμο. Επιπλέον έχουμε πια και πληρωμές κάθε μήνα. Δεδομένα που μετράνε στις περιπτώσεις μεταγραφών».

Για τους Λεόν και Σακέτι: «Δεν σχολιάζουμε ονόματα ποδοσφαιριστών. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και όπως σας είπα και πριν, θεωρούμε σημαντικό ότι έχουμε στο τεχνικό επιτελείο ανθρώπους που ξέρουν τι θέλει η ομάδα. Σε δύσκολες συνθήκες πέρσι το καλοκαίρι όπως και τον Γενάρη κάναμε ως επί το πλείστον καλές επιλογές. Χρειάζεται και το τάιμινγκ και ίσως και δόση τύχης για να ενισχύσουμε την ομάδα όπως θέλουμε και στα πλαίσια που έχουν καθοριστεί».

Για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη. Αν τα καταφέρουμε να βγάλουμε την επόμενη σεζόν χωρίς προβλήματα στο οικονομικό, τότε από την μεθεπόμενη θα μπορούμε να κοιτάξουμε ψηλότερα.

Προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα και όχι το μπάτζετ. Το μπάτζετ μένει στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε να καταφέρουμε να έχουμε όσο πιο πολλά από τα έσοδα μας για την αποπληρωμή των οφειλών μας».

Οι ευχαριστίες προς τον κόσμο: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ΟΜΟΝΟΙΑτες για όσα έχουν κάνει φέτος. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Πηγή δηλώσεων: Kifines.com