Home TOP NEWS Ο Ρενάτο μένει εδώ

Ο Ρενάτο μένει εδώ

pod-omo-ano-10-5-15-3


Επίσημα πράσινος παραμένει και για την επόμενη χρονιά ο Ρενάτο Μαργκάσα. Ο Πορτογάλος και η ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθαν τελικά σε συμφωνία όπως ανακοίνωσε η ομάδα μας: «Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρενάτο Μαργκάσα, για ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, φέτος είχε αξιοζήλευτο χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, με τον Κώστα Καϊάφα να τον λογαριάζει ως μια από τις σίγουρες λύσεις του ρόστερ για τις θέσεις που αγωνίζεται. Ο Ρενάτο σε 32 αγώνες πρωταθλήματος έπαιξε στους 27 και βρίσκεται πρώτος στη λίστα με τις συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα, 25 στον αριθμό.

ren-team

Παίζει με τη ψυχή του σε κάθε αγώνα ο Μαργκάσα, τα δίνει όλα, ξέρει που αγωνίζεται και την ιστορία της φανέλας που φοράει. Μπορεί να μην γεννήθηκε Κύπριος και Ομονοιάτης, όμως είναι από τους παίκτες που αντιλαμβάνονται σε ποια σύλλογο βρίσκονται και αγαπούν πραγματικά την ομάδα και τον κόσμο της. Χαιρόμαστε που συνεχίζει στο τριφύλλι και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα για να φτάσει με την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχίες.