Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Σκάρα και οι άλλοι δύο

Ο Σκάρα και οι άλλοι δύο

paiktes-scara9


Τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στα υπόψη δύο αριστερούς ακραίους, στο δυναμικό της ομάδας επανεντάχθηκε ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο, μετά το σύντομο πέρασμα του στον Παναιτωλικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει αριστερό ακραίο εντεκάδας, ο (καλός) Σκαραμοτσίνο είναι σίγουρα τέτοιος, αλλά είναι άγνωστο αν τελικά θα παραμείνει στο ρόστερ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το όλο θέμα χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος με τον προπονητή. Ο Σκαραμοτσίνο το Γεννάρη δεν έφυγε για αγωνιστικούς λόγους, για την αξία του δεν υπάρχει αμφισβήτηση. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και αποφασισμένος να το δείξει στο Καϊάφα. Ταυτόχρονα διατηρεί ένα πολύ καλό συμβόλαιο με απολαβές που τον καθιστούν το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο στο ρόστερ. Άρα δύο είναι τα ενδεχόμενα: είτε ο Καϊάφας θα αποδεχθεί ως ειλικρινή τη μεταμέλεια του παίκτη και θα τον δεχτεί ελπίζοντας πως δεν θα έχουμε τα περσινά, είτε θα τεθεί εκτός ομάδας και ο Δώρος Σεραφείμ θα πρέπει με λεπτούς χειρισμούς να βρει τη χρυσή φόρμουλα αποδέσμευσης, χωρίς να επιβαρυνθεί το σωματείο με μεγάλο ποσό. Το δεύτερο σενάριο είναι προφανώς περίπλοκο, ενώ το πρώτο δεν αποκλείεται να συνοδευτεί και με πρόταση για μείωση απολαβών.

Κατά τα άλλα, όπως αναφέραμε και στο πρόλογο, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει τη προεργασία της και εξετάζει δύο περιπτώσεις ακραίων αμυντικών. Και οι δυο θεωρούνται καλές λύσεις. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο ένας προέρχεται από το ρουμάνικο πρωτάθλημα, όμως το σωματείο δεν επιβεβαιώνει. Αναμένουμε πως την εβδομάδα που μπαίνει θα ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί αριστερός μπακ, ή αν θα επανενταχθεί και επίσημα στο ρόστερ ο Σκαραμοτσίνο.