Home TOP NEWS Όλοι εκεί ενωμένοι σαν μια γροθιά

Όλοι εκεί ενωμένοι σαν μια γροθιά

gate9-9


Όλοι οι σύνδεσμοι οπαδών μας στην Κύπρο ετοιμάζονται για την πορεία του Σαββάτου, που θα ξεκινήσει από το κεντρικό φαν κλαμπ στη Λευκωσία. Η ΘΥΡΑ 9 κάνει καθημερινό κάλεσμα προς όλους τους Ομονοιάτες, μέλη ή όχι της οργανωμένης μας κερκίδας, όπως δώσουν το παρών τους. Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσού, Πάφου, Λάρνακας και τα φαν κλαμπ Λακατάμιας, Λυθροδόντα στέλνουν τα μηνύματα τους προς τα μέλη τους για να βρίσκονται εκεί.

Το κάλεσμα από κάθε σύνδεσμο της ΘΥΡΑ 9 – ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

ΘΥΡΑ 9 Λεμεσός / Gate 9 Limassol
Άυριο έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Τα πράσινα καραβάνια απο Λεμεσό αναχωρούν ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΜΑΖΙΚΑ στις 11 το πρωί απο πρόοδο.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΠΑΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΥΡΑ 9 ΛΕΜΕΣΟΣ

ΣΥ.ΦΙ. ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΘΥΡΑ 9 Κλιμάκιο Πάφου
Αύριο ο σύνδεσμος θα παρευρεθεί στην παγκύπρια Ομονοιάτικη πορεία. Όσοι θέλουν ακόμα να ακολουθήσουν ελάτε το απόγευμα στο οίκημα για οργάνωση.

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

Larnaca 9 Crew
Αδέλφια της
ΘΥΡΑ 9-ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ της Λάρνακας.
Τα ψέματα τελειώσαν , είναι καθήκον μας να παρεβρισκόμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως ηλικιάς στην πορεία συλλαλητήριο που θα γίνει το Σάββατο 9 Μαίου απο τον κεντρικό μας στην Λευκωσιά.Αρκετά ανεχτήκαμε τόσο καιρό όλο αυτό το κουκλοθέατρο που ονομάζεται “Κυπριακό ποδόσφαιρό”.Αηδιάσαμε κάθε φορά να βλέπουμε το ίδιο έργο,τα μαύρα κοράκια να κάνουν ότι γουστάρουν.Λαμόγια κρυμμένα πίσω απο τις κυβερνήσης να μας καθοδηγούν.Αρκετά ανεχτήκαμε να πηγαίνουμε στο ίδιο μας το σπίτι με το κεφάλη σκυφτό , γεμάτο οργή και παράπονο .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ! Μας έχει κυβερνήση η σαπίλα και η βρωμιά.Ότι μας έμαθαν οι παππούδες μας και οι πατεράδες μας να αγαπάμε με την ψυχή μας απο παιδιά μας το παίρνουν από τα ίδια μας τα χέρια , μας το διαλύουν! Εσύ λοιπόν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ , που ποτέ δεν έμαθες να σκύβεις το κεφάλη θα κάτσεις στο σπίτι; Θα κάτσεις να ανεχτείς για τα υπόλυπα χρόνια τις ζωής σου αυτή την ΒΡΩΜΙΑ; Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ μας όλους να πολεμήσουμε μαζί, να τα δώσουμε όλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ!
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ !

ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11:45 ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΡΙΖΟΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!

ΟΛΟΙ ΠΡΑΣΙΝΑ!
ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Fan club 9 Λακατάμια
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ
Αδελφέ ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ άφησε τις δικαιολογίες και έλα μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια σου στο δρόμο, η πορεία αναχωρεί από το κεντρικό fan club αύριο Σάββατο στις 13:00. Τουλάχιστο ΕΛΑ για όλες εκείνες τις στιγμές που σε έπνιξε το άδικο, που είδες να σου κλέβουν τρόπαια, που είδες να σου παίρνουν παιχνίδια στα χαρτιά , που είδες να μεγαλώνουν γήπεδα για να σε νικήσουν, που την τελευταία φορά που τελείωσες τον αγώνα με 11 παίκτες δεν θυμάσαι… τουλάχιστον ΕΛΑ για την αρρώστια σου για την ΟΜΟΝΟΙΑ.
ΥΓ. Η πορεία θα έχει συγκεκριμένη διαδρομή και μετά θα επιστρέψουμε στο fan club για να πάρουμε τα αυτοκίνητα μας για να αναχωρήσουμε για το γήπεδο.

FAN CLUB ΟΜΟΝΟΙΑ Λυθροδόντα
Μαζευόμαστε όλοι η ώρα 12 το πρωί του Σαββάτου στο fan club μας για αναχώρηση προς το κεντρικό fan club της θύρας 9 (ΑΡΧΕΡΜΟΥ 10 ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ) για το παγκυπριο συλλαλητήριο ενάντια στο κατεστημένο ας πέσουν η μάσκες .
ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΜΈΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΎΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ